Maandprogramma

Maandprogramma 09/2019-11/2019

Maandprogramma 1 Jonggivers

14-15/ 09 op ben bos:
Na lang wachten is het eindelijk zover. Het nieuwe scoutsjaar gaat van start. Meer info vind je in de brief voor overgangsweekend.

22/9 14u-17u op den bos:
B5, A9, D2,… jullie raden het waarschijnlijk al vandaag spellen we zeeslag.

29/7 14-17u op den bos:
Vandaag kennen we of jullie alles kunnen uitvoeren of gaan jullie dit niet kunnen. We zullen het te weten komen.

6/10 14-17u op den bos:
Kennen jullie de timmermanssteek, de mastworp of de platte knoop. Nee, niet er erg. Vandaag gaan we deze allemaal aan leren en er iets leuk meedoen.

13/10 14-17u op den bos:
hopelijk zijn jullie vorige week geweest dan weten jullie wat we gaan doen. Wat we ge maakt hebben zullen we nu gebruiken.

8/10:
Vandaag mogen jullie laten zien dat jullie trotse zijn op de scouts. Het is dag van de jeugdbeweging dus trek jullie uniform maar aan om naar school te gaan.

20/10 14-17u op den bos:
Mis je op zondag je schoolvrienden? Geen probleem breng ze vandaag mee. Wie weet misschien blijven ze wel.

25/10 op de vlieger:
Hopelijk zijn jullie niet bang in het donker of van spoken. Want vandaag gaan we meestappen met de Halloween tocht van de vlieger. Meer info volgt nog in een mail.

1/11 – 3/11 locatie …:
Het is zover neem afscheid van jullie ouders en huisdieren. Breng jullie knuffel mee want we gaan op weekend. Meer info volgt nog in een aparte brief.

Een stevige linker
Tara, Karel en Sam