Maandprogramma

Maandprogramma Kapoenen 09/2019-11/2019

Maandprogramma Kapoenen 1

14 – 15/09: Overgangsweekend op Den Bos
Welkom liefste kapoentjes! Zoals elk jaar zetten we het nieuwe scoutsjaar in met ons overgangsweekend. Dus hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig dat we het scoutsjaar goed kunnen inzetten. Tot dan!
De informatie hierover krijgen jullie via mail

Zondag 22/09 van 14u tot 17u op Den Bos
Omdat de scouts voor velen onder jullie nieuw is en jullie elkaar nog niet zo goed kennen gaan we daar vandaag verandering in brengen. We spelen het grote kennismakingsspel!

Zondag 29/09 van 14u tot 17u op Den Bos
Vandaag gaan we kijken wat jullie echt in petto hebben! Slagen jullie erin de opdrachten te volbrengen? We zullen het vandaag allemaal ontdekken.

Zondag 06/10 van 14u tot 17u op Den Bos
Vandaag gaan we opzoek naar de sportiefste kapoenen van de hele scouts Hofstade wereld! Houd jullie klaar voor de ‘Olympische Hofsta Spelen’.

Zondag 13/10 van 14u tot 17u op Den Bos
Allerliefste biggetjes, zorg er voor dat jullie vandaag kleren aan hebben die héééééél vuil mogen worden. Wat we juist gaan doen gaan we natuurlijk nog niet verklappen.

Vrijdag 18/10
Het is eindelijk weer zo ver, vandaag is het onze feestdag, Dag Van De Jeugdbeweging! Dit kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbij gaan. We zouden dus graag hebben dat jullie allemaal in scouts uniform naar school gaan. Om deze dag af te sluiten gaan we samen naar het feest van de jeugd. Meer informatie hierover komt via mail.

Zondag 20/10 van 14u tot 17u op Den Bos
Wie zijn de sterkste, beste, slimste, handigste kapoenen van onze scouts? Zijn het de jongens? Of zijn het de meisjes? Op deze vragen zullen we vandaag een antwoord krijgen!

25-26-27/10: Klein weekend
Een scoutsjaar kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder op weekend te gaan! Meer informatie krijgen jullie nog wel.

Zondag 03/11 van 14u tot 17u op Den Bos
Zijn jullie een Picasso of eerder een van Gogh? Neem vandaag zeker jullie creatieve hersenen maar mee, want jullie zullen het nodig hebben!

Zondag 10/11 van 14u tot 17u op Den Bos
Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! De oudste en meest geliefde man ooit is terug in het land en dat wil zeggen dat wij misschien ook wel bezoek krijgen (tenminste als jullie braaf zijn)

Zondag 17/11 van 14u tot 17u op Den Bos
Wie van ons is de slimste kapoen? We zullen het uitzoeken in ons gloednieuwe spel ‘De Slimste Kapoen Ter Wereld’

Zondag 24/11 van 14u tot 17u op Den Bos
Ahoy! We hebben horen vertellen dat Den Bos heel lang geleden niet van de scouts was maar wel van de piraten die op het land leefden. Nu hebben wij per ongeluk ergens aan het grote lokaal verschillende stukken papier gevonden… zou het een schatkaart zijn?

Een stevige linker,
Mathias, Hanne en Lisa