VERHUURCONTRACT

Het verhuurcontract zal per mail opgestuurd worden éénmaal de aanvraag voor het gewenste weekend goedgekeurd is door de verantwoordelijke van het verhuur.

Voorwaarden

Als u onze terreinen wil huren, stuur dan eerst en vooral zo snel mogelijk een  e-mail naar de verantwoordelijke (datum, verantwoordelijke, en gsm-nummer vermelden aub), de volgende te ondernemen stappen staan beschreven verder in het contract.

Opmerking: Wij verhuren alleen aan jeugdverenigingen.

1. Huren van de lokalen:

De huurder krijgt vrije toegang tot de lokalen en terreinen die vrijgesteld zijn voor verhuur van Scouts Sint-Lutgardis Hofstade. Wij beschikken over 3 mooie grasterreinen en één strook bos gelegen aan onze lokalen waar de huurders vrij gebruik mogen van maken. Onze lokalen bestaan uit 2 delen: Enerzijds de sanitaire blok + Keuken bouwjaar 2016 ("Kleine Blok"), Anderzijds een gebouw met 4 lokalen ("Grote Blok") ter uwer beschikking. Onze lokalen zijn ecologisch verantwoord gerenoveerd door Studio Brussel.

De lokalen, de kasten en de container die afgesloten zijn en waar de huurder geen sleutel van heeft zijn verboden terrein voor de huurder, bij vaststelling van inbreuken hierop wordt de waarborg VOLLEDIG ingehouden…

Onze lokalen zijn gelegen te Hofstade, in de Nederhase z/n, en hebben een maximumcapaciteit van 40 personen

BEKIJK ZEKER EN VAST DE ROUTEBESCHRIJVING VOOR UW VERTREK.

2. Betaling:

Deze informatie vindt u in het contract.

3. Verhuurperiodes

Voor een weekend wordt verwacht dat de huurder de dag zelf contact opneemt met de verhuurder, dit om het uur van aankomst mee te delen. Gebeurt dit niet, wordt van de huurder verwacht de sleutel zelf te gaan ophalen bij de verantwoordelijke.
's Zondags om 13u TEN LAATSTE moet het verhuur kunnen afgesloten worden, per kwartier dat men dit tijdstip overschrijdt wordt 25euro van de waarborg ingehouden.

4. Verantwoordelijke verhuur

VZW Scouts Hofstade
verhuur@scoutshofstade.be

Verdere informatie vindt u in het contract

5. Verhuur van materiaal

In de huurprijs van onze lokalen zijn inbegrepen:
o Kookmateriaal (potten en pannen in verschillende formaten, spatels en pollepels, volledig uitgeruste nieuwe keuken bouwjaar 2016)
o banken & tafels
o poetsgerief
o koelkast met diepvries
o zetels
o gele vuilniszakken

Bij het ontbreken of beschadigen van 1 of meerdere van deze zaken, wordt dit afgetrokken van de waarborg.

Er is hout beschikbaar dat gebruikt mag worden voor de houtkachel. Er kan geen sjorhout of spelmateriaal gehuurd worden.

U dient zelf keukenhanddoeken mee te nemen. Bestek, borden en drinkbekers moeten ook zelf meegenomen worden. Dit is beiden niet aanwezig.

6. Dag van vertrek

7. Beschadigingen

Alle informatie vindt u in het contract.

8. Brandveiligheid en geluidshinder:

9. Overmacht